Social

Premierul Viorica Dăncilă îi invită pe protestatari la dialog

Președintele PSD, Viorica Dăncilă, este așteptată în această după amiază la Sibiu, unde va coordona ședința de alegeri a organizației locale a partidului.

Deja peste 100 de protestatari și-au anunțat prezența în fața sălii unde se desfășoară evenimentul, iar premierul are un mesaj pentru ei.

Viorica Dăncilă a arătat, în cadrul unei conferințe de presă la Târgu Mureș, că reprezentanții Guvernului sunt deschiși la dialog cu protestatarii, care evită însă să formuleze nemulțumiri concrete.

Problema nu este că au o nemulțumire față de executiv pentru că, dacă există o nemulțumire, avem toată deschiderea pentru dialog, să vedem ce-i nemulțumește, cum putem răspunde acestor nemulțumiri. Întotdeauna am dat dovadă de deschidere. Problema este că, de câte ori am mers în anumite localități și am fost întâmpinați cu această atitudine, deja devenită obișnuită, nu numai ostilă, dar o atitudine, spun eu, neadecvată, am văzut jigniri, am văzut țipete. Ne-am dus să îi întrebăm ce îi nemulțumește. Nu ne-au dat un răspuns.

Viorica Dăncilă a participat la ședința de alegeri a PSD Mureș, alături de secretarul general al PSD, Mihai Fifor, și a președintele executiv al partidului, ministrul de finanțe Eugen Teodorovici.

Raluca Creț

The post Premierul Viorica Dăncilă îi invită pe protestatari la dialog appeared first on Radio Romania Targu Mures.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Premierul Viorica Dăncilă îi invită pe protestatari la dialog

Credit autor: Corina Muntean.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button