Social

Primăria Tg.Mureș anunță desființarea balonului de la Weekend

Conflictul dintre primărie și consiliul local Târgu Mureș a mai făcut o victimă, de data aceasta fiind Bazinul Olimpic cu balon presostatic din cadrul Complexului de Sport și Agrement ”Mureșul”.
Primăria anunță că activitatea va fi întreruptă de la 1 septembrie, pentru că nu mai sunt fonduri pentru plata utilităților, iar balonul va fi dezafectat.

Purtătorul de cuvânt al Primăriei Târgu Mureș, Cosmin Blaga.

Din cauza tăierii fondurilor, balonul de la Complexul de Sport și Agrement ”Mureșul” riscă să fie închis. Nu mai sunt bani pentru funcționarea balonului, consilierii nu au înțeles că sunt de plătit utilități și, din păcate, deși am inițiat un program destul de interesant, intens, la care au participat foarte mulți copii din Târgu Mureș, la inițiativa primarului, se pare că domnii consilieri au votat fără responsabilitate, fără să se gândească că vor afecta toate activitățile sportive din cadrul acestui balon.

Balonul este frecventat în fiecare an de aproximativ 1.200 de copii în cadrul unui program de antrenament, cărora li s-au adăugat alte 800 de persoane, adulți și copii.

Raluca Creţ

The post Primăria Tg.Mureș anunță desființarea balonului de la Weekend appeared first on Radio Romania Targu Mures.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Primăria Tg.Mureș anunță desființarea balonului de la Weekend

Credit autor: Corina Muntean.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button