Procurorii şi poliţiştii ar urma să reia astăzi reconstituirea crimelor de la Caracal

procurorii si politistii ar urma sa reia astazi reconstituirea crimelor de la caracal

Ieri Gheorghe Dincă a fost dus la Corabia şi pe malul Dunării unde se presupune că a aruncat prima victimă.

Între timp au apărut noi informaţii tulburătoare privind ultimele ore de viaţă ale adolescentelor ucise.

Alexandra Măceşanu, fata de 15 ani dispărută săptămâna trecută, se pare că a fost sechestrată în plină zi, chiar în faţa liceului din Caracal.

Gheorghe Dincă a fost filmat de camerele de supraveghere coborând de la volanul maşinii şi urcând în spate, unde era şi Alexandra. A stat aproape 20 de minute.

Tot ieri s-a mai aflat că Alexandra a vorbit cu poliţiştii prima dată joi în jurul orei 11 şi 5 minute. Dar poliţistul a deschis aplicaţia de localizare abia o oră mai târziu şi a cerut detalii despre modul de funcţionare de la operatorul de la 112. Informaţia a fost făcută publică de prim adjunctul directorului STS la audierile din Comisia parlamentară de Apărare. El mai precizat că nu STS a furnizat poliţiei cele trei adrese care s-au dovedit false.

Poliţistul care a răspuns la primul apel al tinerei ucise la Caracal a fost trimis în faţa procurorilor de superiorii săi. El este acuzat că a avut o atitudine refractară faţă de informaţiile transmise de victimă. În total corpul de control al ministrului de Interne a dispus cercetarea prealabilă a cinci ofiţeri şi trei agenţi.

100 de tineri au protestat aseară în faţa casei lui Gheorghe Dincă

Revoltaţi de modul în care a acţionat poliţia din Olt sunt şi colegii de şcoală ai Alexandrei. Peste100 de tineri din Caracal, au protestat aseară în faţa sediilor poliţiei şi primăriei şi a casei acuzatului.

Laura Stoican  a stat de vorbă cu câţiva dintre ei:


 

The post Procurorii şi poliţiştii ar urma să reia astăzi reconstituirea crimelor de la Caracal appeared first on Radio Romania Targu Mures.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Procurorii şi poliţiştii ar urma să reia astăzi reconstituirea crimelor de la Caracal

Credit autor: MIRELA ROTAR.

Recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.