Social

Răniţii în incendiul de la clubul Colectiv au publicat o scrisoare deschisă în care solicită Guvernului sprijin financiar pe viaţă

Răniţii în incendiul de la clubul Colectiv de acum 4 ani au publicat o scrisoare deschisă adresată premierului Viorica Dăncilă şi ministrului sănătăţii, Sorina Pintea.

Ei solicită Guvernului sprijin financiar pe viaţă pentru a-şi putea acoperi costurile operaţiilor şi tratamentelor pe care sunt nevoiţi să le suporte în continuare. Ei spun că rănile lor au fost prost îngrijite de la bun început, iar în spitale s-au ales cu infecţii.

Mai mult, unii dintre ei vor face intervenţii chirurgicale întreaga viaţă. Scrisoare a fost publicată de Alexandra Furnea, o tânară rănită în clubul Colectiv, pe pagina ei de Facebook.

The post Răniţii în incendiul de la clubul Colectiv au publicat o scrisoare deschisă în care solicită Guvernului sprijin financiar pe viaţă appeared first on Radio Romania Targu Mures.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Răniţii în incendiul de la clubul Colectiv au publicat o scrisoare deschisă în care solicită Guvernului sprijin financiar pe viaţă

Credit autor: MIRELA ROTAR.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button