Social

Reghin: Minori suspectaţi de furtul unei tablete electronice

Polițiștii din cadrul Poliţiei municipiului Reghin au fost sesizați sâmbătă, 18 mai, de către un bărbat din localitatea Reghin, cu privire la faptul că persoane necunoscute i-au sustras dintr-un autoturism parcat în fața imobilului său o tabletă electronică.

Polițiștii s-au deplasat la fața locului și au stabilit faptul că în data de 18 mai, în jurul orei 14.20, persoane necunoscute au sustras dintr-un autoturism, parcat în fața imobilului persoanei vătămate, un bărbat în vârstă de 40 de ani, din localitatea Reghin, o tabletă electronică.

“În urma activităţilor specifice, desfăşurate de echipajul de  ordine publică, s-a reuşit identificarea a doi tineri, de 14, respectiv 15 ani, ambii din localitatea Reghin, bănuiţi de comiterea furtului, asupra lor fiind găsit bunul sustras. Prejudiciul, în valoare de 650 de lei, a fost recuperat în totalitate, fiind predat persoanei vătămate, iar în cauză cercetările continuă, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat”, se pecizează într-un comunicat remis de Biroul de presă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mureş.

(Redacţia)

 

 

Post-ul Reghin: Minori suspectaţi de furtul unei tablete electronice apare prima dată în Stiri din Mures, Stiri Targu mures – Liderul presei muresene.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Reghin: Minori suspectaţi de furtul unei tablete electronice

Credit autor: redactia.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button