Social

RESPECT! Datorită lui Alin, o familie de ardeleni își petrece Sărbătorile Pascale în propria locuință!

Doi adulti si patru tineri erau in casa care ardea…

Sângele de pompier salvator fierbe 24 de ore din 24, iar instinctul de a-i ajuta pe cei din jur și adrenalina situațiilor limită fac parte integrată din existența lui!

În ajunul Paștelui, fiind in vizita la părinții soției in loc. Rebra, a ieșit in curte și a observat ceva nefiresc la casa unor vecini din aval. Era un început de incendiu, care cuprinse afumătoarea amenajată în pod (‼asta cu siguranța intră la capitolul: “AȘA NU!”‼).

S-a îndreptat de îndată acolo, și-a anunțat colegii de la Secția de Pompieri Nasaud și i-a trezit pe proprietari, alarmându-i (doi adulți erau la parter și patru tineri la mansardă, exact sub afumătoarea cuprinsă de flăcări). Cei șase nu au avut nici cea mai mică idee despre ce se întâmplă in pod!

Știind cum să localizeze rapid focarul unui incendiu, cu ajutorul unui furtun de grădina, alături de un tânăr din familie a lichidat incendiul până la sosirea pompierilor năsăudeni ! Satisfacția a fost pe măsura, pagubele au fost limitate, iar familia respectivă își petrece Sărbătorile în propria locuință!

Felicitări, Alin Vld!

Sursa: ISU Bistrita Nasaud / Foto: arhiva ISU BN, arhiva personală.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: RESPECT! Datorită lui Alin, o familie de ardeleni își petrece Sărbătorile Pascale în propria locuință!

Credit autor: ms.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button