Social

Riscul apariţiei toxiinfecţiilor alimentare din cauza alterării alimentelor creşte în sezonul cald

Riscul apariţiei toxiinfecţiilor alimentare din cauza alterării alimentelor creşte în sezonul cald, motiv pentru care consumatorii trebuie să acorde atenţie modului în care păstrează sau prepară alimentele şi locurilor de unde acestea sunt cumpărate. Cât mai repede posibil după cumpărare, alimentele de origine animală trebuie să fie introduse în frigider; produsele care au fost decongelate […] Articolul Riscul apariţiei toxiinfecţiilor alimentare din cauza alterării alimentelor creşte în sezonul cald apare prima dată în Radio Romania Targu Mures.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Riscul apariţiei toxiinfecţiilor alimentare din cauza alterării alimentelor creşte în sezonul cald

Credit autor: Stan Lucian.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button