Social

Robinson Island, la Târgu-Mureş. Tabere urbane pentru copii de 4-15 ani!

Cel mai mare centru educaţional din judeţul Mureş, “Robinson”, organizează în această vară tabere urbane în Târgu-Mureş, pentru copii cu vârsta cuprinsă între 4 şi 15 ani.

Nouă serii de tabere

Potrivit paginii web www.erobinson.ro, vor fi organizate nouă serii de tabere, în perioada 24 iunie – 25 august (între 17 şi 21 iunie, 24 şi 28 iunie, 1 şi 5 iulie, 8 şi 12 iulie, 15 şi 19 iulie, 22 şi 26 iulie, 29 iulie şi 2 august, 5 şi 9 august şi 12 şi 16 august), programul acestora fiind de luni până vineri, între orele 7.30 – 18.00.

“Este cel mai frumos și mai util loc, în care copilul tău își poate petrece o săptămână minunată din vacanța de vară. Este timpul lui, așa că ne-am îngrijit ca fiecare secundă pe care o va petrece alături de noi să fie memorabilă. Ne-am gândit însă și la timpul părinților, de aceea am creat un program flexibil: copiii pot să ajungă între orele 7.30 – 8.30 și pot rămâne în tabără până după amiaza, ora de plecare fiind la dispoziția părinților, oricând între 16.30 – 18.00. Asigurăm micul dejun și prânzul, precum și două gustări sănătoase, alături de băuturi răcoritoare de sezon, toate de casă”, au precizat organizatorii taberelor.

Activităţi atractive

Taberele sunt organizate în module săptămânale, cu program de luni până vineri. În zilele de luni, marți, miercuri și joi, programele se desfășoară  în campusul Robinson (pe E 60, vis a vis de Aliat și Fan Curier), iar vinerea se organizează o excursie la un obiectiv turistic important din județul Mureș.

Reprezentanţii Centrului educaţional “Robinson” au dezvăluit şi câteva din principalele activităţi organizate în cadrul taberelor:

Ora de comunicare: Învățăm bazele fotografiei și ale televiziunii, în muncă de echipă și pe bază de proiecte. Fotografiem, filmăm, edităm, montăm, prezentăm live. Pe scurt, devenim vedete. Și ca să fim și aplaudați, învățăm bazele vorbitului în public și tehnici secrete pentru o dicție perfectă.

Explore the unknown: În fiecare zi, stăm muuuult în aer liber. Lucrăm în straturile grădinii noastre educaționale, avem grijă de hotelul de insecte și ne facem de cap în bucătăria de noroi din curte. Mergem în pădurea de lângă Insula Robinson și facem picnic în natură.

Descoperiți-vă! Avem lecții practice de cooking, dar ne și bucurăm de celebrele Jocuri ale lui Robinson: volei, trage sfoara, aruncă inelul, cursa cu trei picioare, ștafeta cu apă, badminton, frisbee, țară-țară-vrem-ostași, șotron, elastic, Piticot, Nu te supăra frate! și muuulte altele.

Get energized! Zumba kids, street dance, arte marțiale și aerobic ne așteaptă pentru un strop de energie, în fiecare zi, spre după amiază.

Hămăceală! Încheiem fiecare zi cu relaxare în hamacele noastre, în care facem un club de lectură și o oră de poveste.În limba engleză!

Când e vineri, e excursie! În fiecare vineri, mergem în excursie. Descoperim cele mai frumoase povești,  cu prinți și prințese la castele minunate, vizităm stâni și făbricuțe unde facem cu mâinile noastre minunății numai bune de adus acasă. Când ajungem, facem petrecerea de sfârșit de tabără și ultima poză, alături de toată lumea!

Tarife, plus discounturi

Costul total al unui program de o săptămână este de 400 de lei, cu toate activitățile incluse. Prețul cuprinde, de asemenea, micul dejun, prânzul și două gustări, precum și excursia organizată în fiecare zi de vineri.

“Programul prezentat poate suferi modificări, în funcție de condițiile meteo. Participanții vor fi incluși în grupuri distincte, bazate pe vârstă, abilități și interese. La finalul fiecărui program, părinții primesc un raport de evaluare a fiecărui participant, întocmit de specialiștii noștri în educație”, au menţionat organizatorii taberei.

Totodată, aceştia au anunţat şi următoarele discounturi:

10% pentru 2 săptămâni de participare;

15% pentru 3 săptămâni;

20% pentru 4 săptămâni;

10% pentru grupuri 2 participanți;

15% pentru grupuri de 3 participanți;

20% pentru grupuri de 4 participanți.

Informaţii şi detalii suplimentare pot fi obţinute la numărul de telefon 0787-747.207.

(Redacţia)

Post-ul Robinson Island, la Târgu-Mureş. Tabere urbane pentru copii de 4-15 ani! apare prima dată în Stiri din Mures, Stiri Targu mures – Liderul presei muresene.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Robinson Island, la Târgu-Mureş. Tabere urbane pentru copii de 4-15 ani!

Credit autor: redactia.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button