S-a stabilit ordinea în care concurentii vor interpreta melodia româneasca, la Cerbul de Aur

s a stabilit ordinea in care concurentii vor interpreta melodia romaneasca la cerbul de aur

La Centrul Cultural Reduta din Braşov a avut loc, luni, tragerea la sorţi pentru stabilirea zilei în care concurenţii vor cânta melodia românească.

Joi, în prima seară de concurs, şase artişti vor interpreta melodia în limba română, iar şase o piesă din repertoriul propriu, urmând ca vineri, în cea de-a doua seară a concursului, după acelaşi algoritm, ceilalţi şase finalişti să interpreteze melodia în limba română, respectiv pe cea din repertoriul propriu.

Festivalul Cerbul de Aur 2019 va fi o ediţie completă, pentru toate gusturile, cu ritm, dar şi romantică.

Pe scena din Piaţa Sfatului vor urca Ronan Keating, Emeli Sandé, Ştefan Bănică, Irina Rimes, Corina Chiriac. Pentru concurenţii din acest an, echipa TVR a pregătit un format cu două zile de concurs, o Gală de premiere şi evenimente adiacente.

Cei 12 artişti din concurs vor performa în prima şi a doua zi a Festivalului, joi şi vineri, 22 şi 23 august, pentru ca sâmbătă să aflăm câştigătorii premiilor în valoare totală de 55 de mii de euro.

Festivalul se va încheia cu un spectacol folcloric care va reuni muzica populară tradiţională românească şi prelucrări de actualitate ale acestui gen muzical. Festivalul Cerbul de Aur va fi transmis în direct şi în exclusivitate, în perioada 22-25 august, pe TVR 1, TVR HD, TVR Internaţional, TVR Moldova şi platforma TVR , de la ora 21:00.

The post S-a stabilit ordinea în care concurentii vor interpreta melodia româneasca, la Cerbul de Aur appeared first on Radio Romania Targu Mures.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: S-a stabilit ordinea în care concurentii vor interpreta melodia româneasca, la Cerbul de Aur

Credit autor: MIRELA ROTAR.

Recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.