Social

Salvamont Covasna a început reabilitarea traseelor turistice din zona Băile Balvanyos

Sursa foto: Salvamont Covasna

Sursa foto: Salvamont Covasna

Echipa Salvamont profită de vremea frumoasă pentru a reabilita traseele care conduc către principalele atracţii turistice ale zonei.

Turiştii care vin la Băile Balvanyos mai pot vizita peştera Puciosul sau „Grota puturoasă’, care emană o cantitate impresionată de bioxid de carbon, mai puternică decât celebra Peştera a Câinelui din Napoli.

De asemenea, turiştii pot vizita lacul Sfânta Ana, unic în Europa, care s-a format în craterul unui vulcan stins în urmă cu zeci de mii de ani, precum şi o cetate veche de aproape o mie de ani, foarte bine conservată. Aici există şi băi tradiţionale cu apă minerală, unde se pot îmbăia gratuit, precum şi un parc de aventură, cu tiroliene şi trasee suspendate pe piloni şi copaci.

Echipa Salvamont Covasna atenţionează turiştii ca în apropierea staţiunii Balvanyos îşi face în mod frecvent prezenţa o ursoaică cu un pui, prin urmare le recomandă atenţie sporită şi parcurgerea traseelor în grup.

The post Salvamont Covasna a început reabilitarea traseelor turistice din zona Băile Balvanyos appeared first on Radio Romania Targu Mures.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Salvamont Covasna a început reabilitarea traseelor turistice din zona Băile Balvanyos

Credit autor: Corina Muntean.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button