Sancțiuni de 26.000 de lei aplicate de inspectorii DSV Mureș

sanctiuni de 26 000 de lei aplicate de inspectorii dsv mures

Luna trecută, Direcţia judeţeană sanitar veterinară şi pentru siguranţa alimentelor Mureș a controlat unităţile din industria agroalimentară.
Domeniile verificate au fost cele ale fabricării produselor alimentare, a băuturilor răcoritoare şi alcoolice precum şi unităţi de depozitare alimente, seminţe, legume-fructe.
Directorul adjunct al DSV Mureș, Lucian Goga:

Ne-am canalizat atenția, având în vedere temperaturile ridicate din acest sezon, de la producere până la consumul de produse de origine animală și non-animală. De asemenea, avem în vedere zonele turistice din județul Mureș, precum stațiunea Sovata, municipiul Sighișoara, cu un aflux mare de turiști. Nu am găsit deficiențe majore în urma controalelor. Cuantumul amenzilor aplicate de inspectorii Direcției au fost de 26.000 de lei. Important este că nu am avut episoade nedorite în judeș, de genul toxiinfecțiilor alimentare.

Lucian Goga a adugat că DSVSA Mureș își va intensifica acțiunile în perioada următoare. Sunt vizate taberele, festivalurile și târgurile tradiționale ce se vor desfășura în județ în următoarele două luni.

Valeriu Russu

The post Sancțiuni de 26.000 de lei aplicate de inspectorii DSV Mureș appeared first on Radio Romania Targu Mures.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Sancțiuni de 26.000 de lei aplicate de inspectorii DSV Mureș

Credit autor: MIRELA ROTAR.

Recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.