Şarpele găsit pe un raft al unui supermarket din Sfântu Gheorghe este inofensiv pentru om – anunţă DSVSA Covasna

sarpele gasit pe un raft al unui supermarket din sfantu gheorghe este inofensiv pentru om anunta dsvsa covasna

Şarpele găsit ieri pe unul dintre rafturile cu legume şi fructe ale unui supermarket din municipiul Sfântu Gheorghe este inofensiv pentru om, fiind posibil ca acesta să fi fost adus odată cu smochinele provenite din străinătate.

Şeful Direcţiei Sanitar Veterinare Covasna a declarat că a fost vorba despre un şarpe de casă, în lungime de aproape 70 de centimetri, specie protejată de lege. Din păcate, reptila a fost omorâtă de angajaţii supermarketului înainte ca echipa DSP să ajungă la faţa locului împreună cu un herpetolog, pentru a-l prinde şi elibera în natură.

Conducerea magazinului a precizat că imediat după semnalarea prezenţei şarpelui în magazin a retras toate cutiile cu smochine proaspete şi a luat măsuri de igienizare.

The post Şarpele găsit pe un raft al unui supermarket din Sfântu Gheorghe este inofensiv pentru om – anunţă DSVSA Covasna appeared first on Radio Romania Targu Mures.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Şarpele găsit pe un raft al unui supermarket din Sfântu Gheorghe este inofensiv pentru om – anunţă DSVSA Covasna

Credit autor: Corina Muntean.

Recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.