Se deschide Lacul Ursu din Sovata! Program şi tarife

se deschide lacul ursu din sovata program si tarife

Lacul Ursu din Sovata va fi deschis publicului vineri, 21 iunie, iar tarifele şi programul de funcţionare al ştrandului sunt nemodificate faţă de anul 2018.

“Tarifele sunt nemodificate, 30 de lei pentru un adult, 20 de lei pentru copii, pentru militari, pentru studenți. Se închiriază șezlonguri pentru plajă. Tarifele la Aluniș sunt aceleași, nici acolo nu s-a modificat nimic. Programul este nemodificat, de la ora 9.00 dimineața, la ora 17.00, fără întrerupere în programul de funcționare”, a declarat, pentru Radio Târgu-Mureş, Nagy Janos, directorul SC Balneoclimaterica Sovata SA.

Conform sursei citate, dacă în anii anteriori turiştii erau obligaţi să părăsească incinta ştrandului de la lacul Ursu între orele 15.00 şi 18.00, începând din acest an vizitatorii vor putea rămâne în ştrand, dar  cu interdicţia de a intra în apă.

“Se face o pauză în perioada de balneație între ora 13.00 și 15.00 după care, din nou baie de la ora 15.00 la ora 18.00 după care se închide. Acestea sunt prescripțiile Agenției naționale pentru Resurse Minerale sub a cărui protecție funcționează lacul pentru protejarea zăcământului de nămol și a apei sărate helioterme”, a precizat Nagy Janos.

(Redacţia)

Post-ul Se deschide Lacul Ursu din Sovata! Program şi tarife apare prima dată în Stiri din Mures, Stiri Targu mures – Liderul presei muresene.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Se deschide Lacul Ursu din Sovata! Program şi tarife

Credit autor: redactia.

Recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.