Social

Seara Mâncărurilor Bizare, la Petry Bistro

Pasionații de mâncare… experimentală vor avea șansa să își delecteze papilele gustative cu combinații ciudate și inedite la Bizzare Foods of Transylvania Night – Seara Mâncărurilor Bizare din Transilvania, un eveniment organizat de Imre Vizi și Petry Bistro, care va avea loc marți, 24 septembrie, de la ora 19.00, la Petry Bistro, pe strada Scăricica nr. 1 din Târgu-Mureș.
Potrivit paginii de Facebook a evenimentului, meniul va consta în combinații și idei inedite de preparate, rezultând gustări unice, precum cartofi franțuzești cu Pulled Pork, mititei în kürtőskalács și gomboți de „prune” cu carne. Se vor servi beri artizanale, iar atmosfera va fi asigurată de muzica live.
Locurile vor fi limitate, iar prețul unui meniu va fi de 99 de lei per persoană. Pentru rezervări, apelați numărul de telefon 0725-510.511. „Prezență obligatorie pentru gurmanzi!”, a transmis Imre Vizi interesaților.

Alex Ionuț ORBAN

Post-ul Seara Mâncărurilor Bizare, la Petry Bistro apare prima dată în Stiri din Mures, Stiri Targu mures – Liderul presei muresene.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Seara Mâncărurilor Bizare, la Petry Bistro

Credit autor: redactia.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button