Social

Seful poliţiei din România, demis de ministrul de interne

Ministrul de interne l-a demis pe şeful poliţiei, după uciderea unei adolescente care fusese răpită. Aceasta a fost ucisă în ciuda faptului că reuşise să sune în repetate rânduri la numărul de urgenţă. Rudele fetei de 15 ani au afirmat că poliţia nu i-a luat acesteia rugăminţile în serios.

Poliţia a afirmat că fata a fost răpită miercuri, când încerca să ajungă acasă, în satul ei de lângă Caracal, făcând autostopul.
Ea a reuşit să sune de trei ori la serviciile de urgenţă, furnizând informaţii despre locul în care este ţinută. Le-a luat poliţiştilor 12 ore să depisteze casa, după care au pierdut timp vital cerând un mandat de percheziţie care nu era necesar şi au aşteptat până în zori ca să intre. Înăuntru, au găsit rămăşiţe umane.

Scandalul a produs valuri în România. Președintele Klaus Iohannis a cerut autorităților statului ca cercetările să fie desfășurate cu maximă celeritate și a afirmat că așteaptă în ședința de marți a CSAT o primă evaluare a situației. Şi premierul Viorica Dăncilă a reacționat, precizând că se va ocupa personal de toți cei care nu mai au ce căuta în sistem.

The post Seful poliţiei din România, demis de ministrul de interne appeared first on Radio Romania Targu Mures.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Seful poliţiei din România, demis de ministrul de interne

Credit autor: Corina Muntean.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button