Social

Sindicaliştii din Sănătate resping soluţiile de modificare a drepturilor salariaţilor, dacă nu sunt negociate cu partenerii sociali

Federaţia ‘Solidaritatea Sanitară’ respinge orice soluţie care nu reprezintă rezultatul negocierilor cu partenerii de dialog social în ceea ce priveşte modificarea drepturilor salariaţilor din sectorul public de sănătate.
Acţiunile care nu respectă această regulă esenţială a dialogului social generează conflicte de muncă şi proteste ale salariaţilor, susţin reprezentanţii federaţiei sindicale.
În acest context, sindicaliştii resping din start ideea introducerii indicatorilor de performanţă ca soluţie pentru scăderea salariilor şi afirmă că o astfel de soluţie nu este permisă de actuala lege a salarizării.

The post Sindicaliştii din Sănătate resping soluţiile de modificare a drepturilor salariaţilor, dacă nu sunt negociate cu partenerii sociali appeared first on Radio Romania Targu Mures.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Sindicaliştii din Sănătate resping soluţiile de modificare a drepturilor salariaţilor, dacă nu sunt negociate cu partenerii sociali

Credit autor: Corina Muntean.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button