Sistare de gaze naturale în trei localităţi mureşene

sistare de gaze naturale in trei localitati muresene

Compania Delgaz Grid a anunțat, printr-un comunicat de presă, sistarea temporară a distribuției de gaze naturale pentru localităţile Gheorghe Doja, Tirimia și Satu Nou, în data de 12 iulie. Alimentarea va înceta începând cu ora 8.00, iar compania estimează reluarea distribuției în jurul orei 16.00 a aceleiași zile.

Întreruperea se datorează unor lucrări specifice sistemului de distribuție programate în acel interval orar. Consumatorii sunt rugați să închidă toate focurile înainte de ora 8.00, și să supravegheze modul în care arde timp de jumătate de oră de la revenire.

În cazul în care simt miros de gaz, aceștia trebuie să contacteze imediat dispeceratul de urgență al Delgaz Grid, la unul din numerele de telefon 0800.800.928, număr gratuit în principalele rețele de telefonie fixă și mobilă, sau la 0265-200.928, număr taxabil cu tarif local în rețeaua Telekom și cu tariful operatorului în celelalte rețele.

Alex Ionuţ ORBAN

Post-ul Sistare de gaze naturale în trei localităţi mureşene apare prima dată în Stiri din Mures, Stiri Targu mures – Liderul presei muresene.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Sistare de gaze naturale în trei localităţi mureşene

Credit autor: redactia.

Recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.