Social

Specialiştii avertizează populaţia să verifice cu atenţie produsele de post care se vând în această perioadă în magazine

Medicii recomandă un meniu zilnic bazat pe cât mai multe fructe şi legume proaspete şi spun că bolnavii şi copiii nu trebuie să ţină post.

Cumpărați produse alimentare de post numai din magazine autorizate și citiți întotdeauna eticheta din care trebuie să reiasă clar ingredientele utilizate, termenul de valabilitate și condițiile de păstrare – atrag atenția inspectorii sanitari sălăjeni, care îndeamnă populația să manifeste o atenție sporită la produsele cumparate.

O altă variantă și cea mai sigură este prepararea alimentelor de post acasă, preparate bazată pe legume și fructe. Potrivit medicilor de familie, postul îndelungat nu este recomandat copiilor și persoanelor cu probleme de sănătate.

The post Specialiştii avertizează populaţia să verifice cu atenţie produsele de post care se vând în această perioadă în magazine appeared first on Radio Romania Targu Mures.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Specialiştii avertizează populaţia să verifice cu atenţie produsele de post care se vând în această perioadă în magazine

Credit autor: MIRELA ROTAR.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button