Social

Studiu privind consumul de produse de panificaţie al românilor, mai ales în preajma sărbătorilor pascale

     Peste jumătate dintre românii din mediul rural consumă pâine zilnic, în comparaţie cu doar o treime dintre cei din mediul urban, arată datele unui studiu realizat de o companie de cercetare de piaţă.       În preajma sărbătorilor pascale, jumătate dintre români declară că vor prepara cozonacul în casă, iar jumătate că […] Articolul Studiu privind consumul de produse de panificaţie al românilor, mai ales în preajma sărbătorilor pascale apare prima dată în Radio Romania Targu Mures.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Studiu privind consumul de produse de panificaţie al românilor, mai ales în preajma sărbătorilor pascale

Credit autor: MIRELA ROTAR.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button