Târgu-Mureş: Dosar penal pentru un bărbat care şi-a agresat soţia şi fiul

targu-mures:-dosar-penal-pentru-un-barbat-care-si-a-agresat-sotia-si-fiul

Un ordin de protecție provizoriu a fost emis de către polițiștii din cadrul Poliţiei municipiului Târgu-Mureş față de un bărbat în vârstă de 41 de ani, din Târgu-Mureş.

Potrivit informaţiilor furnizate de Biroul de presă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mureş, luni, 1 iulie, în jurul orei 18.40, polițiștii din cadrul Poliţiei municipiului Târgu-Mureş au fost sesizați despre faptul că într-un imobil din localitatea Târgu-Mureş are loc un scandal în familie.

În urma cercetărilor efectuate, s-a stabilit faptul că la aceeaşi dată, în jurul orei 18.35, în timp ce se afla în locuința comună, un bărbat, de 41 de ani, pe fondul unor neînţelegeri avute cu fiul său, a provocat scandal, iar ulterior şi-a agresat fizic atât soţia, de 38 de ani, precum şi fiul, de 22 de ani şi totodată le-a adresat ameninţări. După evaluarea stării de fapt, poliţiştii au emis un ordin de protecție provizoriu față de bărbat, pe o perioadă de 5 zile, fiind întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de violență în familie şi ameninţare”, se menţionează într-un comunicat remis de Biroul de presă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mureş.

(Redacţia)

Post-ul Târgu-Mureş: Dosar penal pentru un bărbat care şi-a agresat soţia şi fiul apare prima dată în Stiri din Mures, Stiri Targu mures – Liderul presei muresene.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Târgu-Mureş: Dosar penal pentru un bărbat care şi-a agresat soţia şi fiul

Credit autor: redactia.

Recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.