Social

Târgu-Mureş: Femeie de 22 de ani şi fiica sa minoră, agresate de concubin!

Polițiștii din cadrul Poliţiei municipiului Târgu-Mureş au fost sesizați  joi, în jurul orei 20.00, de către o femeie din localitate, despre faptul că a fost agresată fizic şi ameninţată de către concubinul acesteia.

„În urma cercetărilor efectuate, s-a stabilit faptul că la aceeaşi dată, în jurul orei 18.00, în timp ce se afla la domiciliul din localitatea Târgu-Mureş, pe fondul unui conflict spontan, un bărbat, de 32 de ani, a agresat-o fizic pe concubina acestuia, în vârstă de 22 de ani şi a adresat ameninţări, atât acesteia, cât şi fiicei lor minore. După evaluarea stării de fapt, poliţiştii au emis un ordin de protecție provizoriu față de bărbat, pe o perioadă de 5 zile, fiind întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de violență în familie şi ameninţare”, se precizează într-un comunicat remis de Biroul de presă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mureş.

(Redacţia)

Post-ul Târgu-Mureş: Femeie de 22 de ani şi fiica sa minoră, agresate de concubin! apare prima dată în Stiri din Mures, Stiri Targu mures – Liderul presei muresene.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Târgu-Mureş: Femeie de 22 de ani şi fiica sa minoră, agresate de concubin!

Credit autor: redactia.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button