Social

Târgu-Mureş: Hoţ urmărit în stradă de o vânzătoare, prins de Poliţie!

Patrula mixtă de siguranţă publică, în timp ce efectua serviciul de patrulare, a observat luni, 3 iunie, că în Piaţa Victoriei din Târgu-Mureş o femeie alerga după un tânăr.

Având în vedere cele constatate, patrula s-a sesizat din oficiu, procedând la prinderea și identificarea persoanei în cauză, ca fiind un tânăr în vârstă de 14 ani, din municipiul Târgu-Mureş.

„În urma verificărilor efectuate de poliţişti, aceştia au stabilit faptul că la aceeaşi dată, tânărul în cauză a intrat într-o societate comercială situată în Piața Victoriei şi profitând de neatenția vânzătoarei ar fi sustras dintr-un sertar suma de 200 de lei, după care a părăsit locaţia în fugă, fiind urmărit de către vânzătoarea care l-a surprins. Prejudiciul în valoare de 200 de lei a fost recuperat în totalitate, în cauză cercetările fiind continuate, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt, sub coordonarea unităţii de Parchet competente”, se precizează într-un comunicat remis de Biroul de presă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mureş.

(Redacţia)

Post-ul Târgu-Mureş: Hoţ urmărit în stradă de o vânzătoare, prins de Poliţie! apare prima dată în Stiri din Mures, Stiri Targu mures – Liderul presei muresene.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Târgu-Mureş: Hoţ urmărit în stradă de o vânzătoare, prins de Poliţie!

Credit autor: redactia.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button