Social

Târgu-Mureş: Patru minori, cercetaţi pentru furt de biciclete

Polițiștii din cadrul Poliţiei municipiului Târgu-Mureş au fost sesizați luni, 27 mai, de către o femeie din localitate, cu privire la faptul că persoane necunoscute i-au sustras o bicicletă din curtea locuinţei.

Polițiștii s-au deplasat la fața locului și au stabilit faptul că în noaptea de 26 spre 27 mai, persoane necunoscute au sustras o bicicletă în valoare de aproximativ 250 de lei, din curtea unui imobil situat pe strada Dealului.

„În urma verificărilor efectuate, aceştia au stabilit faptul că în cursul aceleiaşi nopţi, din faţa unui alt imobil, situat pe aceeaşi stradă, a fost sustrasă o altă bicicletă, în valoare de aproximativ 600 de lei şi care aparţinea unui tânăr de 23 de ani.În urma activităţilor specifice, poliţiştii au reuşit identificarea a patru tineri, cu vârste cuprinse între 13 şi 14 ani, toţi din localitatea Târgu-Mureş, bănuiţi de comiterea furtului şi care ar fi vândut cele două biciclete, în schimbul unei sume de bani. Prejudiciul a fost recuperat în totalitate, iar în cauză cercetările continuă, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat”, se menţionează într-un comunicat remis de Biroul de presă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mureş.

(Redacţia)

Post-ul Târgu-Mureş: Patru minori, cercetaţi pentru furt de biciclete apare prima dată în Stiri din Mures, Stiri Targu mures – Liderul presei muresene.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Târgu-Mureş: Patru minori, cercetaţi pentru furt de biciclete

Credit autor: redactia.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button