Social

Tentativă de record pentru Robert Hajnal

Cel mai bun ultramaratonist din România, Robert Hajnal, va încerca să bată un record cu ocazia crosului „Aleargă tu pentru ei”, organizat de Hospice Casa Speranţei.

Sportivul a ocupat anul trecut locul secund la cea mai populară probă de alergare montană din lume, Ultra-Trail du Mont Blanc, iar în România a câștigat toate cursele de ultramaraton la care a participat. Impresionat de povestea pacienților cu boli incurabile de la HOSPICE, Robert Hajnal și-a propus să alerge pentru ei. Robert Hajnal va alerga timp de 12 ore pe o bandă de alergare pentru a dărui o bucurie celor aflaţi în suferinţă. Robert îi invită pe cei care doresc să alerge alături de el să-şi închirieze o bandă alăturată.

De asemenea, cei care vor să doneze pentru bolnavii incurabili îngrijiţi de Hospice Casa Speranţei o pot face printr-o donaţie pe profilul lui Robert de pe platforma galantom.ro.

Robert și-a propus să strângă 17.000 de lei pentru pacienții HOSPICE Casa Speranței, sumă ce va fi dublată de sponsorul acestei curse.

The post Tentativă de record pentru Robert Hajnal appeared first on Radio Romania Targu Mures.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Tentativă de record pentru Robert Hajnal

Credit autor: Corina Muntean.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button