Trei târgumureşeni, arestaţi preventiv pentru trafic de droguri de mare risc!

trei-targumureseni,-arestati-preventiv-pentru-trafic-de-droguri-de-mare-risc!

Poliţiştii de combatere a criminalității organizate din Mureş – Serviciul Antidrog, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T. – Serviciul teritorial Târgu-Mureş, cercetează trei bărbaţi bănuiţi de introducerea în ţară şi cumpărarea, fără drept, de droguri de mare risc. Două persoane au fost arestate preventiv pentru 30 de zile, iar față de o a treia persoană a fost luată măsura arestului la domiciliu.

În fapt, la data de 17 mai, poliţiştii au surprins în flagrant delict un bărbat în vârstă de 22 de ani, din Târgu-Mureş, în timp ce ridica, de la un oficiu poştal din localitate, un colet care conţinea droguri de mare risc.

„Coletul în cauză conţinea 1.062 de comprimate de Ecstasy şi ar fi fost introdus în ţară, în urma unei expediţii din Olanda, în baza unei comenzi online. La aceeaşi dată, poliţiştii au reuşit prinderea în flagrant delict a altor doi bărbaţi, de 21, respectiv 28 de ani, ambii din judeţul Mureş, care s-au prezentat pentru ridicarea aceluiaşi colet, ai cărui destinatari ar fi fost cei doi bărbaţi. Cei în cauză sunt bănuiți că ar fi introdus în ţară droguri de mare risc, în vederea comercializării ulterioare a acestora”, se precizează într-un comunicat remis de Biroul de presă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mureş.

În aceeași zi, au fost efectuate trei percheziții domiciliare, la locuinţele celor trei bărbaţi, fiind ridicate mai multe telefoane mobile şi laptopuri.

„În urma administrării probatoriului, la data de 17 mai, faţă de doi bărbaţi, a fost dispusă măsura preventivă a reţinerii pentru 24 de ore, iar ulterior, la data de 18 mai, instanţa de judecată a dispus măsura arestului preventiv, pentru 30 de zile faţă de bărbatul de 28 de ani, iar faţă de bărbatul de 22 de ani măsura arestului la domiciliu, pentru 30 de zile. La data de 23 mai, a fost reţinut şi cel de-al treilea bărbat, de 21 de ani, iar o zi mai târziu, instanţa de judecată a dispus faţă de acesta măsura arestului preventiv, pentru 30 de zile”, se menţionează în comunicat.

Conform aceleiaşi surse, „cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de introducere în ţară, fără drept, de droguri de mare risc şi cumpărarea, fără drept, de droguri de mare risc.”

Activitățile s-au desfășurat cu sprijinul Direcției Operațiuni Speciale a Poliției Române, iar la acţiune au participat şi jandarmi din cadrul Grupării Mobile de Jandarmi „Regele Ferdinand I” Târgu-Mureș.

Alex TOTH

Post-ul Trei târgumureşeni, arestaţi preventiv pentru trafic de droguri de mare risc! apare prima dată în Stiri din Mures, Stiri Targu mures – Liderul presei muresene.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Trei târgumureşeni, arestaţi preventiv pentru trafic de droguri de mare risc!

Credit autor: redactia.

Recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.