Un nou centru de recuperare pentru copiii cu handicap, inaugurat la Sfântu Gheorghe

un nou centru de recuperare pentru copiii cu handicap inaugurat la sfantu gheorghe

Un nou centru de recuperare pentru copiii cu handicap a fost inaugurat azi în municipiul Sfântu Gheorghe, în urma unui parteneriat între Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Covasna şi Fundaţia Sera România.
Şefa DGASPC, Vass Maria, a declarat că centrul va oferi servicii de recuperare individuală pentru copiii cu nevoi speciale, dar şi de asistenţă pentru familiile acestora.

Potrivit acesteia, în judeţ sunt în jur de 600 de copii încadraţi în grad de handicap, cei mai mulţi din zona Sfântu Gheorghe, iar acesta este cel de-al cincilea centru destinat recuperării copiilor şi tinerilor cu nevoi speciale, încă unul urmând să fie inaugurat în scurt timp în oraşul Întorsura Buzăului.

Valoarea totală a investiţiei a fost de 400.000 de euro, care a fost în totalitate suportată de Fundaţia Sera România şi cuprinde atât construirea clădirii, cât şi dotarea în totalitate.

The post Un nou centru de recuperare pentru copiii cu handicap, inaugurat la Sfântu Gheorghe appeared first on Radio Romania Targu Mures.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Un nou centru de recuperare pentru copiii cu handicap, inaugurat la Sfântu Gheorghe

Credit autor: Corina Muntean.

Recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.