Social

UPDATE: Bărbatul rătăcit în zona muntoasă dintre Şugag şi Jina a fost găsit

UPDATE ORA 14,15

Autorităţile din judeţul Alba au reuşit să-l găsească pe bărbatul care se rătăcise în zona muntoasă dintre Şugag şi Jina.

La căutări au luat parte forţe de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență Alba, de la Poliţia Judeţeană, Salvamont, Comitetul Local pentru Situaţii de Urgenţă şi Ocolul Silvic. A fost solicitat şi un elicopter SMURD de la Târgu Mureş – a transmis corespondentul RRA, Andreea Bogdan. (RADIO ROMÂNIA ACTUALITĂŢI)

***

O amplă operaţiune de căutare are loc, la această oră, în judeţul Alba. Un bărbat a anunţat aseară la 112 că s-a rătăcit în zona muntoasă dintre Şugag şi Jina.

Se pare că din cauza ploilor abundente din zonă şi a faptului că bărbatul nu cunoştea bine traseul a rămas împotmolit cu maşina pe un drum forestier neamenajat. Căutările au continuat pe tot parcursul nopţii însă fără rezultat.

În această dimineaţă au fost angrenate forţe de la ISU Alba, de la Poliţia Judeţeană, Salvamont, Comitetul Local pentru Situaţii de Urgenţă şi Ocolul Silvic.

A fost solicitat şi un elicopter SMURD de la Târgu Mureş. În prezent, nu se poate face legătura prin telefon cu persoana rătăcită.

The post UPDATE: Bărbatul rătăcit în zona muntoasă dintre Şugag şi Jina a fost găsit appeared first on Radio Romania Targu Mures.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: UPDATE: Bărbatul rătăcit în zona muntoasă dintre Şugag şi Jina a fost găsit

Credit autor: MIRELA ROTAR.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button