Social

UPDATE: Plata prin SMS a Peajului şi a Rovinietei a fost reluată

UPDATE ORA 18,00 Plata prin SMS a Peajului şi a Rovinietei a fost reluată ca urmare a remedierii problemei tehnice, informează Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR). Plata prin intermediul operatorilor de telefonie mobilă a fost suspendată duminică pentru câteva ore din cauza unor probleme tehnice. Pe toată perioada suspendării plăţilor prin SMS, achitarea Peajului şi a Rovinietei a fost posibilă la ceilalţi operatori printre care şi la benzinării.

Compania precizează că, în cazul în care din diverse motive șoferii au tranzitat podurile dunărene fără a achita PEAJ, ei pot plăti acest serviciu, inclusiv la benzinării, până la ora 23:59 a zilei următoare efectuării trecerii.

Rovinieta trebuie însă achiziționată înainte de a pleca la drum şi poate fi achitată inclusiv la benzinării, menţionează CNAIR.

ORA 16,33

Plățile prin SMS a Rovinietei și a Peajului sunt temporar nefuncționale. În momentul de față Rovinietele și tarifele de trecere ale podurile dintre Fetești și Cernavodă nu pot fi plătite prin SMS, informează Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere.

Plata prin mesaj este suspendată datorită unor defecțiuni tehnice ale sistemului însă tarifele pot fi achitate prin toți ceilalți operatori, inclusiv benzinării.

În cazul în care taxa de drum sau tarifele de folosire a podurilor nu au fost plătite în momentul trecerii, ele pot fi achitate prin toți operatorii disponibili până la ora 23:59 a zilei curente.

The post UPDATE: Plata prin SMS a Peajului şi a Rovinietei a fost reluată appeared first on Radio Romania Targu Mures.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: UPDATE: Plata prin SMS a Peajului şi a Rovinietei a fost reluată

Credit autor: MIRELA ROTAR.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button