Social

UPDATE: Turiştii din Băile Tuşnad au fost avertizaţi printr-un mesaj Ro-Alert de prezenţa unei ursoaice cu pui

UPDATE ora 17,00: Jandarmii harghiteni au intervenit pentru îndepărtarea ursoaicei cu doi pui

Jandarmii harghiteni au intervenit din nou, pentru îndepărtarea unei ursoaice cu doi pui, a cărei prezenţă a fost semnalată, aseară, în zona Gării din staţiunea Băile Tuşnad, localnicii şi turiştii fiind avertizaţi printr-un mesaj Ro-Alert.

Jandarmii au reuşit să alunge ursoaica şi puii în pădurea din apropiere, fără să se înregistreze incidente.

La faţa locului a fost prezent şi un echipaj de la Serviciul de Ambulanţă Judeţean.

În ultima perioadă, mai multe mesaje Ro-Alert au fost trimise de ISU Harghita, după ce prezenţa urşilor a fost semnalată atât în staţiunea Băile Tuşnad, cât şi la Miercurea Ciuc şi în localităţile Păuleni-Ciuc sau Şoimuşu-Mic.

********

La Băile Tuşnad a fost semnalată din nou sâmbătă noaptea prezenţa unei ursoiace cu pui. Jandarmii au intervenit pentru îndepărtarea acesteia, iar localnicii şi turiştii au fost avertizaţi printr-un mesaj Ro-Alert.

În ultima perioadă, mai multe astfel de mesaje au fost trimise de Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Harghita, după ce prezenţa urşilor a fost semnalată atât în staţiunea Băile Tuşnad, cât şi la Miercurea Ciuc şi în localităţile Păuleni-Ciuc sau Şoimuşu-Mic.

The post UPDATE: Turiştii din Băile Tuşnad au fost avertizaţi printr-un mesaj Ro-Alert de prezenţa unei ursoaice cu pui appeared first on Radio Romania Targu Mures.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: UPDATE: Turiştii din Băile Tuşnad au fost avertizaţi printr-un mesaj Ro-Alert de prezenţa unei ursoaice cu pui

Credit autor: Corina Muntean.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button