Social

Urmărit în Ungaria pentru furtul a 6.500 de euro, prins în Mureş!

Poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale au desfăşurat luni, 3 iunie, o acțiune în urma căreia au identificat și reținut un bărbat în vârstă de 63 de ani, din comuna Crăciuneşti, pe numele căruia era emis un mandat european de arestare pentru comiterea infracțiunii de furt.

Persoana în cauză era dată în urmărire internațională de autorităţile judiciare maghiare din data de 25 aprilie 2019, pentru că la data de 6 aprilie 2019, în timp ce se afla pe teritoriul Ungariei, ar fi sustras economiile în valoare de peste 6.500 de euro, din locuinţa unei persoane de 84 de ani.

„Procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Târgu-Mureș a luat măsura reținerii acestuia pentru 24 ore, urmând fi prezentat instanței de judecată pentru validarea mandatului european de arestare.

Bărbatul a fost încarcerat în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mureş. Pentru depistarea lui, poliţiştii au beneficiat de date şi informaţii suplimentare, obţinute prin intermediul Biroului SIRENE din cadrul Centrului de Cooperare Poliţienească Internaţională al Poliţiei Române”, se precizează într-un comunicat remis de Biroul de presă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mureş.

(Redacţia)

 

Post-ul Urmărit în Ungaria pentru furtul a 6.500 de euro, prins în Mureş! apare prima dată în Stiri din Mures, Stiri Targu mures – Liderul presei muresene.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Urmărit în Ungaria pentru furtul a 6.500 de euro, prins în Mureş!

Credit autor: redactia.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button