Valorile locale, promovate la “Ziua Comunei Cristeşti”

valorile locale promovate la ziua comunei cristesti

Pregătirile pentru “Ziua Comunei Cristeşti”, eveniment ajuns la cea de-a treia ediţie, care va avea loc sâmbătă, 24 august, între orele 10.00 – 23.00, pe terenul de lângă grădiniţa din sat (strada Şcolii), sunt în plină desfăşurare.

Potrivit paginii de Facebook a evenimentului, organizatorii şi-au propus ca ediţia din acest an să conţină un program mai colorat şi mai atractiv decât cele anterioare.

“Cine ar fi crezut în 2016, că în 2019 va avea loc cea de-a treia ediție al unicului eveniment organizat pentru toți locuitorii comunei? Iată, că această zi se apropie, și după primele două ediții reușite, ne pregătim cu un program mai colorat și mai atractiv decât în anii precedenți. Știm, că spiritul și sufletul unei comunități, dau viață și valoarea unei comune, iar această zi este perfectă pentru a simți adevăratul nostru spirit și de ce nu, pentru a ne înveseli și înfrumuseța sufletele alături de consătenii noștrii. Vă propunem, să urmăriți noutățile de la acest eveniment, pentru că pe parcurs vom adăuga multe detalii despre programul și activitățile zilei. Vă aşteptăm cu drag și vă rugăm să aveți la dumneavoastră câte o floare din grădină!”, se precizează pe pagina de Facebook a evenimentului.

Conform primarului comunei Cristeşti, Kovács Edit, ca şi în anii precedenți, scopul principal al evenimentului rămâne descoperirea şi promovarea valorilor locale.

“Anul acesta intenționăm să organizăm și concurs de gătit. Rugăm echipele interesate să se înscrie! Totodată, îi aşteptăm şi pe cei care ar dori să se implice activ în desfășurarea evenimentului”, a precizat Kovács Edit.

Informaţii suplimentare pot fi obţinute la numărul de telefon 0770-379.462.

Alex TOTH

 

 

 

Post-ul Valorile locale, promovate la “Ziua Comunei Cristeşti” apare prima dată în Stiri din Mures, Stiri Targu mures – Liderul presei muresene.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Valorile locale, promovate la “Ziua Comunei Cristeşti”

Credit autor: redactia.

Recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.