Vâltoarea Mureșeană rămâne în Parcul Municipal

valtoarea mureseana ramane in parcul municipal

În ultimele săptămâni, nu numai organizatorii au fost preocupați de locația în care va avea loc cea de-a 7-a ediție a Vâltorii Mureșene, ci și publicul larg. Din fericire, organizatorii au reușit să ajungă la un numitor comun privind această problemă, după ce au semnat un parteneriat cu reprezentanții Primăriei Târgu-Mureș.

”Practic, ne desparte doar o săptămână până la cel mai mare eveniment al maghiarilor din Târgu-Mureș, astfel că am avut mai multe întâlniri cu viceprimarul Makkai Gergely privind locația unde se va desfășura evenimentul. Azi dimineață, cred că și datorită acestor întâlniri, am semnat înțelegerea potrivit căreia vom putea găzdui Vâltoarea în Parcul Municipal și în Cetatea Medievală”, a declarat organizatorul principal al evenimentului, Portik Vilmos.

A 7-a ediție a Vâltorii Mureșene va fi precedată de programul colorat din cadrul Spațiului Contemporan “Szféra”, care se va desfășura între 23-25 august. Festivalul va debuta în data de 26 august cu spectacolul Operei de Stat Maghiare și al Ansamblului Național de Dans Maghiar și se va încheia în data de 1 septembrie.

”Gândindu-ne pe termen lung, această situație nesigură care persistă an de an trebuie remediată, pentru că astfel nu putem face planuri cu privire la eveniment. Suntem convinși că această situație dăunează atât imaginii Vâltorii, cât și celei a orașului”, a adăugat Portik Vilmos.

“Cu sloganul ”Ne unește” îi așteptăm pe târmureșeni la ediția cu cel mai colorat și interesant program de până acum, așa cum și-au propus organizatorii să fie”, au transmis organizatorii evenimentului, pe reţeaua de socializare Facebook.

(Redacţia)

 

Post-ul Vâltoarea Mureșeană rămâne în Parcul Municipal apare prima dată în Stiri din Mures, Stiri Targu mures – Liderul presei muresene.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Vâltoarea Mureșeană rămâne în Parcul Municipal

Credit autor: redactia.

Recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.