Social

Vânători de munte au donat sânge pentru asigurarea stocului necesar, în contextul vizitei Suveranului Pontif

Un număr de 40 de militari ai Brigăzii 61 Vânători de Munte „General Virgil Bădulescu” din Miercurea Ciuc au donat sânge, astăzi, în urma apelului făcut de conducerea Centrului de Transfuzie Sanguină Harghita, pentru asigurarea unui stoc suficient care să acopere nevoile pelerinilor care vor participa la Liturghia oficiată de Papa Francisc, dar şi la pelerinajul de Rusaliile Catolice, care va avea loc o săptămână mai târziu.

Recoltarea s-a făcut în cabinetul medical al brigăzii, acolo unde militarii au fost examinaţi de medicul Centrului de Transfuzii, după care au donat sânge.

Potrivit ofiţerului responsabil cu informarea şi relaţiile publice al Brigăzii 61 Vânători de Munte „General Virgil Bădulescu”, Adrian Voinea, acţiunea s-a finalizat în aproximativ trei ore şi s-a derulat şi cu sprijinul cadrelor medicale ale unităţii.

The post Vânători de munte au donat sânge pentru asigurarea stocului necesar, în contextul vizitei Suveranului Pontif appeared first on Radio Romania Targu Mures.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Vânători de munte au donat sânge pentru asigurarea stocului necesar, în contextul vizitei Suveranului Pontif

Credit autor: Corina Muntean.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button