Workshop experiențial de regresii în vieți anterioare și în viața dintre vieți

workshop experiential de regresii in vieti anterioare si in viata dintre vieti

Sâmbătă, 27 iulie, de la ora 13.00, Teatrul Ariel va găzdui un workshop experiențial de regresii în vieți anterioare și în viața dintre vieți condus de dr. Elena Gabor, instructor de hipnoterapie, președintele A.E.H.M și autoarea cărții „Acasă la Arborele Vieții”, care susține acest workshop deja de 12 ani în Statele Unite.

„Voi ghida participanții de două ori în regresii în vieți anterioare și a doua oară vom continua și cu o regresie în viața dintre vieți, adică explorarea luminii și a universului ultim, a nivelului de existență supraconștient. Vom accesa prin regresia de vârstă și în vieți anterioare sursele problemelor noastre de la nivel subconștient, vom lucra pe vindecare și independența emoțională, echilibru interior și succes în tot ce ne propunem și vom invita persoane din public care doresc să discute despre cum să-și rezolve problemele cu care se confruntă. Ca pregatire, v-aș încuraja să ascultați seara, la culcare, oricare din înregistrarile de meditație/ hipnoză pe care le-am postat pe canalul meu de YouTube. Vă va ajuta să vă obișnuiți cu starea de hipnoză și cu intrarea în starea supraconștiență de conștientizare și să aveți experiențe mai profunde la workshop”, a transmis autoarea.

Biletul costă 90 de lei și poate fi procurat sunând la 0732 763 298.

Post-ul Workshop experiențial de regresii în vieți anterioare și în viața dintre vieți apare prima dată în Stiri din Mures, Stiri Targu mures – Liderul presei muresene.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Workshop experiențial de regresii în vieți anterioare și în viața dintre vieți

Credit autor: Elena.Polearus.

Recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.