Social

Ziua Mondială a Animalelor, sărbătorită la Zoo Târgu-Mureş

Primăria municipiului Târgu-Mureș, prin Grădina Zoologică, marchează Ziua Mondială a Animalelor. Cu mic cu mare, iubitorii de animale sunt așteptați la Zoo, unde pentru prima oară, se organizează „Marșul Trotinetelor”.  Evenimentul, la care sunt așteptați participanți cu trotinete, va avea loc vineri, 4 octombrie, de la ora 16.00.

”Tot în cadrul programului, cei mici pot urmări cum sunt hrănite felinele și pot afla detalii despre animalele preferate. Evenimentul culminează cu o campanie derulată de Primăria  Târgu Mureș în parteneriat cu Asociația Little People Romania, destinată copiilor care luptă pentru supraviețuire. Sunt așteptați vizitatorii și participanții la “Marșul Trotinetelor” cu jucării și cărți noi, care vor fi dăruite apoi copiilor bolnavi de cancer”, se precizează într-un comunicat de presă remis de Serviciul de Relații Interne și Internaționale din cadrul Primăriei municipiului Târgu-Mureș.

(Redacţia)

Post-ul Ziua Mondială a Animalelor, sărbătorită la Zoo Târgu-Mureş apare prima dată în Stiri din Mures, Stiri Targu mures – Liderul presei muresene.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Ziua Mondială a Animalelor, sărbătorită la Zoo Târgu-Mureş

Credit autor: redactia.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button