Sport

14 medalii pentru sportivele de la Sirenele Torpi

În weekendul cuprins între 17 și 19 mai, talentatele sportive de la Sirenele Torpi au luat parte la cea de-a XX-a ediție a prestigioasei Cupe Delfinul. Această competiție internațională de înot sincron s-a desfășurat la Duna Arena din Budapesta, un loc de referință ce a găzduit numeroase campionate europene și mondiale de renume.

Datorită unor performanțe remarcabile și a unei determinări de neclintit, sportivele s-au întors acasă triumfătoare, purtând cu mândrie un impresionant palmares de 14 medalii. Strălucirea succesului lor a fost evidențiată de cele șapte medalii de aur, simboluri ale excelenței și ale dominației în competițiile respective.

Acestea au fost completate de trei medalii de argint, care atestă competența și calitatea lor în întreceri extrem de disputate, precum și de patru medalii de bronz, ce reflectă efortul și dedicarea lor continuă.

(D.C.)

Post-ul 14 medalii pentru sportivele de la Sirenele Torpi apare prima dată în Stiri din Mures, Stiri Targu mures – Liderul presei muresene.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: 14 medalii pentru sportivele de la Sirenele Torpi

Credit autor: redactia.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button