Sport

18 Fitness Club România, brandul național care schimbă lunar stilul de viață a mii de persoane

Frații Ronea, Vlad si Alexandra – antrenori de fitness, sunt prezent fondatorii unei rețele de companii care se clasează pe locul II în România.

O pasiune împărtășită în familie, tatăl antrenor de fotbal, iar mama prima antrenoare de aerobic din Târgu Mureș, s-a transmis și celor doi copii, care au ales să transfere la nivel național conceptul de sală de fitness, un loc unde oamenii să își atingă potențialul și să își recapete încrederea în ei.
Loialitatea dintre cei doi frați, pasiunea comună și dorința de a împărtăși tainele sportului îi îndrumă spre un singur scop – evoluție. Astfel, Vlad si Alexandra se fac remarcați ca antrenori personali, iar mai târziu ca fondatorii primei săli de fitness din familie, în orașul lor natal.
În prezent sunt dezvoltatorii si fondatorii lanțului de săli de fitness 18Gym Fitness Club, dezvoltatorii Academiei de formare și pregătire pentru toți pasionații de sport care își aleg cariera de Personal Trainer, 18Fitness Academy, cu editii lunare, în colaborare cu 8 orașe din România (București, Brașov, Cluj Napoca, Timișoara, Târgu Mureș, Oradea, Iași, Constanța) și care a ajuns la un număr de peste 500 de cursanți pregătiți în fitness.
Pe lângă succesul avut în domeniul fitness, Vlad si Alexandra Ronea au dezvoltat si un brand de servicii pentru înfrumusețare și remodelare corporală, 18Beauty Center, care oferă calitate superioară prin aparate performante.
De asemenea, și crearea celei mai mari comunități online fitness, XtremeFIT, program de antrenamente și nutriție online cu peste 3.000 de participanți.
S-au făcut remarcați și cunoscuți în cele mai mari orașe din România, precum București, Cluj-Napoca, Târgu-Mureș, Brașov și altele, iar planul lor de dezvoltare este în continuă creștere.
18 Gym Fitness Club a luat naștere datorită lor, frații, Ronea Vlad și Alexandra. În prezent brandul a ajuns la un număr de 13 locații și 2 francize. O afacere de familie prosperă, o dovadă clară a faptului că un business în famile este sigur. Familia a fost mereu pe primul loc, iar asta i-a ajutat să reușescă.
Tocmai de accea orașul Târgu Mureș va ramâne baza și locul de suflet de unde a început toată povestea 18Gym.
Anul 2022 a început prin dezvoltarea unor noi proiecte, astfel prima parte a anului vine cu locații noi – 4 locații în Cluj-Napoca, o locație în Târgu-Mureș (care va fi cea mai mare de până acum) și 2 locații în București.
Primăvara aceasta 18Gym Fitness Club va ajunge la numărul de 20 de locații și 2 francize.
Brandul 18Gym Fitness Club România este în căutare de spații pentru extindere și în restul orașelor din România, de accea facem oficial anunțul pentru dezvoltare, oferind posibilitatea chiar și altor tineri antreprenori să își dezvolte propria afacere prin sistemul de francizare 18Gym.
“Întreg conceptul a luat naștere datorită dorinței de a ajuta și învăța românii să ducă un stil de viață sănătos, de lungă durată, oferind servicii de calitate la prețuri accesibile. Scopul nostru este de a ajunge la 40 de săli în România, în diferite orașe, pentru a oferi o experiență unică!” – Ronea Vlad, CEO 18Gym Fitness Club


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: 18 Fitness Club România, brandul național care schimbă lunar stilul de viață a mii de persoane

Credit autor: redactia.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button