4 posturi disponibile la Clubul Sportiv Municipal Târgu Mureș

4 posturi disponibile la clubul sportiv municipal targu mures

Clubul Sportiv Municipal Târgu Mureș organizează concurs pentru ocuparea a patru posturi vacante, anunță Monitorul Oficial.

Pentru a putea participa la concurs pentru postul de conducere de contabil șef, candidații au nevoie de studii superioare economice de lungă durată (licență) și o vechime în funcția de contabil de minimum 9 ani.

Pentru a putea participa la concurs pentru postul de conducere de șef birou la Biroul de Achiziții și Administrativ, candidații au nevoie de studii superioare de lungă durată absolvite cu diplomă de licență în domeniul tehnic sau economic, o vechime în specialitate de minimum 7 ani și cursuri în domeniul achizițiilor publice.

Pentru a putea participa la concurs pentru postul de execuție de inspector de specialitate la Biroul de Achiziții și Administrativ, candidații au nevoie de studii superioare de lungă durată de licență, o vechime în specialitate de minimum 5 ani și cursuri în domeniul achizițiilor publice.

Pentru a putea participa la concurs pentru postul de execuție de consilier juridic la Compartimentul Juridic – Resurse Umane, candidații au nevoie de studii superioare de lungă durată de licență și o vechime în specialitate de minimum 5 ani.

Dosarele de concurs se pot depune până în 9 iulie. Actele necesare pentru dosarul de concurs și bibliografia sunt afișate pe site-ul Clubului, www.csmtirgumures.ro.

Pentru mai multe detalii sunați la 0365 404 401.

Post-ul 4 posturi disponibile la Clubul Sportiv Municipal Târgu Mureș apare prima dată în Stiri din Mures, Stiri Targu mures – Liderul presei muresene.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: 4 posturi disponibile la Clubul Sportiv Municipal Târgu Mureș

Credit autor: Elena.Polearus.

Recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.