Sport

A început etapa a 10 în Liga I de fotbal

Runda a 10-a din Liga I de fotbal a început vineri, 20 septembrie, cu jocul Gaz Metan Mediaş – Universitatea Craiova, rezultat 2-3 (FOTO). În urma acestei victorii, echipa antrenată de Victor Pițurcă a urcat pe locul secund în clasament, în vreme ce medieșenii, contabilizând primul eșec pe teren propriu în această ediție de campionat, au picat de pe treapta a treia a podiumului pe poziția a patra.
Sâmbătă, 21 septembrie, sunt programate trei meciuri: FC Voluntari – Academica Clinceni (de la ora 15:00) Sepsi OSK Sfântu Gheorghe – AFC Hermannstadt (de la ora 17:30, care va fi transmis de Radio Tg.-Mureș) și Astra Giurgiu – Dinamo București (de la ora 20:30). Duminică, 22 septembrie, se dispută două partide: FC Botoşani – Chindia Târgoviște (de la ora 17:30) și FCSB – CFR Cluj (cu start la ora 20:30). Ultima întâlnire a etapei va avea loc luni, 23 septembrie: FC Viitorul Constanţa – CSM Politehnica Iaşi (de la ora 20:30).
Liga este condusă de campioana la zi, CFR Cluj (cu 20 de puncte), urmată de Universitatea Craiova (cu 19 puncte) și FC Viitorul Constanţa (cu 18 puncte).
Formația din zona noastră, Sepsi OSK Sfântu Gheorghe, se menține pe locul 8 (cu 10 puncte).

Septimiu Cioloboc

The post A început etapa a 10 în Liga I de fotbal appeared first on Radio Romania Targu Mures.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: A început etapa a 10 în Liga I de fotbal

Credit autor: Corina Muntean.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button