Sport

Voleiul, noua „victimă” a CSM-ului

Promovată cu aproape toate disciplinele sportive în eșaloanele superioare, CSM Târgu Mureș mai pierde o echipă. Aceasta este echipa de volei feminin, promovată cu victorii pe linie în Divizia A1. După ce a încheiat sezonul regulat cu un singur set pierdut și a câștigat și barajul pentru promovarea în primul eșalon, echipa și-a reluat antrenamentele cu abia șase jucătoare, insuficient pentru a demara în campionatul care se va relua în 5 octombrie. Tragerea la sorți fusese efectuată, mureșencele urmau să susțină primul meci la București, cu CSM, care a fost retrasă. Aceasta a fost înlocuită cu CSO Voluntari, dar cu două săptămâni înaintea startului și CSM Târgu Mureș și-a anunțat retragerea. Din partea clubului se păstrează tăcerea, dar pe site-ul oficial al FR Volei echipa din Voluntari este anunțată că va sta, iar știrea retragerii echipei mureșene a fost oferită mai repede de pagina echipei CSM Lugoj. Târgu Mureșul va rămâne cu voleiul în continuare CSU Medicina CNUE, în Seria Vest a Diviziei A2.

Astfel, dintre echipele promovate la CSM Târgu Mureș a rămas doar cea de handbal feminin din eșalonul 2 valoric, și aceea evoluând fără contracte și susținere financiară, alături de cea de fotbal feminin, care a promovat în Liga II și va juca „pe cont propriu”.

Post-ul Voleiul, noua „victimă” a CSM-ului apare prima dată în Stiri din Mures, Stiri Targu mures – Liderul presei muresene.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Voleiul, noua „victimă” a CSM-ului

Credit autor: redactia.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button