Sport

Spectacolul de grație continuă și azi în Sala Polivalentă

Etapa Finală a Campionatului Național Școlar de Gimnastică Ritmică se va încheia azi în jurul orei 15.00. Până atunci cele 8 cluburi prezente în etapa finală vor concura pentru medalii, iar Lotul Național de Ansamblu și multipla medaliată la campionatele naționale, Andreea Verdeș, vor oferi un show demonstrativ.
Concursul se va încheia la ora 14.45 cu festivitatea de premiere.
La competiția organizată de Ministerul Educației Naționale, prin Inspectoratul Școlar Județean Mureș și Liceul cu Program Sportiv ”Szasz Adalbert” din Târgu Mureș, participă 75 de gimnaste de la 8 cluburi din România.
Județul Mureș este reprezentat de gimnastele de la Liceul cu Program Sportiv ”Szasz Adalbert”, pregătite de antrenoarele Mihaela Sandor și Ioana Matei.
Evenimentul este realizat cu sprijinul următoarelor instituții și companii: Agenția Națională Pentru Sport, Direcția Județeană Pentru Tineret și Sport Mureș, Consiliul Județean Mureș, Primăria Municipiului Târgu Mureș, Liceul cu Program Sportiv ”Szasz Adalbert” din Târgu Mureș, Federația Română de Gimnastică Ritmică, Instgaz, Eldi Brutăria, BS Security, Cotidianul Zi de Zi, Dafcochim, Lasprom, Avon, Herlitz, Pelikan, Asociația Mureș Runners, Darina Stores&Hotels, Grădina de Vară, Editura Edu, Mobila Dalin, Farmaciile Apotheka.

Post-ul Spectacolul de grație continuă și azi în Sala Polivalentă apare prima dată în Stiri din Mures, Stiri Targu mures – Liderul presei muresene.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Spectacolul de grație continuă și azi în Sala Polivalentă

Credit autor: redactia.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button