Sport

Alexandru Cîrpaci Szanto, de două ori vicecampion național

În perioada 24-25 august, Federația Română de Atletism a organizat Campionatul Național pentru categoria Masters. De la Clubul Atletic Sportin Luduș, președinte Dennis Bordan, au participat doi sportivi veterani la probele de alergare.
La categoria 65 ani plus, Alexandru Cîrpaci-Szanto a luat startul în două probe: 5.000 de metri și 10.000 de metri și în ambele finale s-a clasat pe locul II devenind medaliat cu argint și vicecampion național. Cel de-al doilea reprezentant al orașului Luduș, Emil Stan, s-a accidentat și nu a încheiat cursa la care avea șanse să cucerească o medalie.
Următoarea competiție importantă la care va participa Alexandru Cîrpaci-Szanto, drept câștigat ca urmare a cuceririi medaliilor de argint, este Campionatul Balcanic de Atletism destinat categoriei Masters, competiție care se desfășoară la București în perioada 19-22 septembrie 2019. Atletul veteran din Luduș s-a înscris pentru două probe, 800 de metri și 5.000 de metri și este susținut material de Consiliul Județean Mureș.

Ioan A. BORGOVAN

Post-ul Alexandru Cîrpaci Szanto, de două ori vicecampion național apare prima dată în Stiri din Mures, Stiri Targu mures – Liderul presei muresene.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Alexandru Cîrpaci Szanto, de două ori vicecampion național

Credit autor: redactia.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button