Sport

Alți doi scrimeri români, pe tablourile principale la Mondiale

Campionatul Mondial de scrimă de la Budapesta a programat, marți, calificările la floretă feminin și spadă masculin.

La floretă, dintre cele patru românce care au concurat, doar Maria Boldor a reușit să acceadă pe tabloul principal. Acesta s-a calificat din grupe cu 5 victorii, iar apoi a trecut, pe rând, în cele două tururi preliminare, de columbianca Tatiana Prieto (15-6) și de poloneza Martyna Synoradzka (10-9). Potrivit Federației Române de Scrimă, Boldor o va avea ca adversară, vineri, în primul tur de pe tabloul principal, pe rusoaica Inna Deriglazova.

Mălina Călugăreanu a fost eliminată în turul II preliminar, Emilia Corbu, în primul tur, în timp ce Andreea Gheorghe n-a reușit să treacă de grupe.

La spadă masculin, dintre cei patru reprezentanți ai țării noastre, doar Mario Perșu a reușit să-și asigure prezența pe tabloul principal, unde îl va înfrunta, vineri ,pe cehul Jakub Jurka.

Adrian Ciprian Szilagyi, Andrei Timoce și Adrian Dabija au trecut toți de grupe, însă au fost învinși în tururile preliminare.

La Mondialele de la Budapesta mai sunt calificați pe tablourile principale spadasinele Ana Maria Popescu și Amalia Tătăran, precum și sabrerii Tiberiu Dolniceanu, Alin Badea, Florin Zalomir și Iulian Teodosiu.

Valeriu Voaideș

The post Alți doi scrimeri români, pe tablourile principale la Mondiale appeared first on Radio Romania Targu Mures.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Alți doi scrimeri români, pe tablourile principale la Mondiale

Credit autor: MIRELA ROTAR.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button