Sport

Argint pentru Jakab Szilárd Sámuel

Sportivul Jakab Szilárd Sámuel, dublu legitimat la LPS-CSM Tg Mureş a terminat pe locul doi la proba de 200 metri plat la Campionatul Naţional în Sală desfăşurat în Bucureşti. Pe lângă medalie, Jakab Szilárd Sámuel a mai alergat într-o finală.

„Jakab Szilárd Sámuel a terminat proba în 23 de secunde şi 35 sutimi, cu doar 19 sutimi în spatele campionului Vochin, din Piteşti. La startul probei s-au adunat 71 de concurenţi. Sportivul nostru a mai luat startul şi în proba de 60 de metri plat, unde s-a calificat în finală, cu timpul de 7 seccunde și 20 de sutimi”, au transmis reprezentanții CSM Târgu Mureș.

În finală JakabSzilárd Sámuel a terminat proba pe locul al cincilea, cu un timp cu doar o sutime mai slab decât în calificări. Un detaliu important despre performanța sportivului este faptul că toţi cei care l-au devansat pe sportivul târgumureșean, sunt cu un an mai în vârstă!

Felicitări Jakab Szilárd Sámuel!

Mălina MORARU

Post-ul Argint pentru Jakab Szilárd Sámuel apare prima dată în Stiri din Mures, Stiri Targu mures – Liderul presei muresene.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Argint pentru Jakab Szilárd Sámuel

Credit autor: Moraru Malina.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button