Sport

Aris Priță, argint la Cupa României

Sportivul Aris Priță din cadrul Clubului Sportiv Universitar (CSU) Târgu Mureș s-a clasat pe locul II la Cupa României de Karate Interstiluri.

Desfășurat pe 30 septembrie în orașul Sfântu Gheorghe din județul Covasna, evenimentul a adunat peste 720 de sportivi, de la 72 de cluburi. Din delegația CSU Târgu Mureș au făcut parte Aris Priță, Andreea Luca, Iana Priță și Natalia Miclea, aceștia fiind antrenați de dr. Nicolae Stanciu.

Potrivit reprezentanților CSU Târgu Mureș, Aris Priță și-a adjudecat medalia de argint la categoria kumite cadeți +70 kilograme, într-o competiție cu un nivel foarte ridicat unde cei mai buni karateka din țară au luptat și pentru calificarea în loturile naționale.

„Fetele au avut un parcurs mulțumitor, dar nu au reușit să se claseze pe podium. Andreea Luca a câștigat primul meci în fața sportivei din Hunedoara, dar a pierdut în fața sportivei din Târgoviște. Pentru Natalia Miclea și Iana Irina Priță este o perioadă încărcată, de tranziție, plină de competiții. Este foarte dificil să menții o perioadă îndelungată un vârf de formă, dar cred cu tărie faptul că sportivii au de învățat din orice experiență. Mulțumim clubului și părinților pentru tot suportul”, a transmis antrenorul Nicolae Stanciu.

Weekend-ul următor, sportivii vor fi prezenți la Cupa României de Karate Shotokan.

(Redacția)

Post-ul Aris Priță, argint la Cupa României apare prima dată în Stiri din Mures, Stiri Targu mures – Liderul presei muresene.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Aris Priță, argint la Cupa României

Credit autor: redactia.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button