Sport

Baschet. Abonamente LNBM din 1 septembrie

CSM Târgu Mureş pune în vânzare abonamentele la meciurile pe care le va organiza în cadrul Ligii Naționale sezonul 2022/2023.

Abonamentele se pot procura online începând din 1 septembrie de pe platforma bilete.ro sau de la sediul clubului, Târgu Mureș, str. Plutelor nr. 1.

În funcţie de ocuparea locurilor, pe platforma online vă puteţi alege locurile pe întreaga durată a sezonului 2022/2023, potrivit informațiilor postate pe site-ul CSM Târgu Mureș.

Reducerea pentru copii, elevi, studenți, pensionari este valabilă doar prin prezentarea unui act doveditor, certificat de naștere, carnet de elev/student, cupon de pensie, online sau la casierie.

Biletele și abonamentele pe locurile special rezervate pentru persoanele cu dizabilități se pot ridica doar la sediul clubului în baza cărții de identitate și a certificatului de handicap. Fără abonament solicitat anterior nu se va permite accesul gratuit al persoanelor cu dizabilități/handicap la fața locului înainte de meci.

Post-ul Baschet. Abonamente LNBM din 1 septembrie apare prima dată în Stiri din Mures, Stiri Targu mures – Liderul presei muresene.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Baschet. Abonamente LNBM din 1 septembrie

Credit autor: Vasilescu Amalia.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button