Sport

Baschet U15: Două victorii și o înfrângere

În weekend-ul tocmai încehiat, baschetbaliștii U15 de la CSM Târgu Mureș au disputat primul Turneu Semifinal la Sibiu.

Echipa antrenată de către Vlad Pora a obținut 2 victorii și a suferit o înfrângere în ultimul meci cu gazdele, unde în ultimul sfert, scorul a fost de 2-4.

„Băieții noștri au prestat un baschet colectiv și au dat dovadă de multă concentrare și determinare în toate cele 3 partide și au luptat exemplar pentru fiecare minge”, se precizează pe pagina CSM.

Totodată, rezultatele meciurilor au fost următoarele:

CSM Târgu Mureş – Wildcats Baia Mare scor 64-59

CSM Târgu Mureş – Zeiden Hoops Brașov 70-53

CSM Târgu Mureş – CSU Sibiu 39-54

Potrivit aceleiași surse, lotul deplasat a cuprins următorii jucători: Andrei Suciu, Eric Chebuț, Dan Victor, Bogdan Bândilă, Kurcsi Kristóf, Paul Costin, Mocsár Márk, Kovaci David, Zongor Richárd, Făgăraş Tim, Barabás Márk, Christian Mureșan și Rareș Tăurean.

„Înfrângerea cu Sibiul a fost marcată de o prestație slabă a brigăzii de arbitrii în anumite momente, în special în sfertul 3, după 2 sferturi luptate cap la cap. Important este că 90% suntem calificați la Turneul final, chiar dacă în 17- 18 februarie mai avem de disputat Turneul 2 Semifinal. Sincere felicitări băieților pentru determinare și mulțumiri speciale părinților, care au impulsionat echipa noastră pe toată durata turneului”, a declarat antrenorul Vlad Pora.

Diana CĂRBUREAN

Sursa foto: Facebook/ CSM Târgu Mureș

Post-ul Baschet U15: Două victorii și o înfrângere apare prima dată în Stiri din Mures, Stiri Targu mures – Liderul presei muresene.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Baschet U15: Două victorii și o înfrângere

Credit autor: redactia.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button