Sport

Baschet: Victorie în derby-ul cu Timișoara

Echipa satelit de baschet din cadrul CSM Târgu Mureș a învins în derby-ul cu Timișoara.

Potrivit CSM, rezultatul meciului a fost următorul:

CSM 2 Târgu Mureş – ASC winsed.swiss UVT 2 Timişoara: 80-78 (24-22, 22-17, 22-19, 12-20)

Marcatorii echipei au fost: Major Koppány 19, Szilveszter Botond 18, Cristian Mureșan 13 puncte (1×3) + 12 recuperări, David Smeu 8 (1×3), Ghiţă Patrick 6, Robert Trif 6, Kiss Roland 5, Bot Róbert 3 și Pap Zoltán 2.

Tinerii jucători au făcut un meci intens în care, de data aceasta, banca noastră a făcut diferenţa. Jucătorii intrați pe parcursul partidei au adus nu mai puţin de 38 de puncte, adversarul reuşind doar 18.

Antrenorul Faragó Péter a avut la dispoziţie jucători, care introduşi pe parcursul meciului, au reuşit să adune puncte importante pe tabelă.

Adversarul a condus o singură dată în sfertul doi la 35-37, dar numai pentru 12 secunde, deoarece David Smeu a reuşit o triplă prin care s-a preluat înapoi conducerea care nu a mai fost cedată până la final.

„Chiar dacă aveam 10 puncte în faţă, atât la începutul, cât şi la jumătatea ultimului sfert, finalul a devenit foarte încins. Timişorenii s-au apropiat la un singur punct, cu doar 46 de secunde înainte de final, dar am gestionat bine ultimele două posesii. Szilveszter a avut două libere în ultima secundă și a marcat-o pe prima, iar la cererea antrenorului a ratat- o pe a doua. Astfel, timişorenii nu au mai avut posibilitatea nici de a cere time out, dar nici să mai arunce la coş”, se precizează pe pagina CSM.

Cu această victorie, echipa și-a consolidat poziţia de lider în clasamentul echipelor satelit.

(D.C.)

Post-ul Baschet: Victorie în derby-ul cu Timișoara apare prima dată în Stiri din Mures, Stiri Targu mures – Liderul presei muresene.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Baschet: Victorie în derby-ul cu Timișoara

Credit autor: redactia.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button