Sport

Baschetbalist mureșean, transfer în SUA

Baschetbalistul Mihai Cârcoană, născut în 7 octombrie 2002, în localitatea Luduș, va juca baschet pentru Universitatea din Toledo, Statele Unite ale Americii (SUA).

Tânărul mureșean a făcut pasul spre SUA în vara anului 2019 când a început studiile pre-universitare și programul de baschet al instituției Clearwater Academy, unde a petrecut o scurtă perioadă de timp înainte să schimbe programul cu cel al Elevation Prep Academy.

Mihai Cârcoană a adunat, ultima dată când a reprezentat România, medii statistice de 10,9 puncte, 5,6 recuperări, 0,6 pase decisive și 1,1 capace în cadrul Campionatului European U18 desfășurat în localitatea Oradea, în anul 2019.

Mihai Cârcoană a evoluat la echipele de baschet masculine U-BT Cluj-Napoca alături de care în mai 2019 a devenit campion național la categoria U18, când a fost desemnat și MVP al turneului final desfășurat la Oradea.

Alexandra HAJA

Post-ul Baschetbalist mureșean, transfer în SUA apare prima dată în Stiri din Mures, Stiri Targu mures – Liderul presei muresene.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Baschetbalist mureșean, transfer în SUA

Credit autor: redactia.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button