Sport

Bernadette Szocs, despre calificarea la Olimpice: „Doar la asta mă gândesc”

Calificați la Jocurile Olimpice de la Paris, mureșeanca Bernadette Szocs și Ovidiu Ionescu au transmis pentru Federația Română de Tenis de Masă gândurile lor despre competiția majoră care se va desfășura vara aceasta.

„Doar la asta mă gândesc. Când sunt la o competiție internațională mă gândesc să fac rezultate, dar cel mai important pentru mine e să pun în aplicare tot ce antrenez acasă, să găsesc soluții pentru orice obstacol, pentru că cel mai important este la Jocurile Olimpice. Așa că acolo îmi doresc din toată inima să reușesc să cuceresc medalia olimpică”, a declarat Bernadette Szocs.

„Chiar cred că la proba de dublu mixt putem lua medalia, mai ales că în ultimul an am reușit să învingem numărul 2 și numărul 3 mondial. Am dovedit că jocul nostru e din ce în ce mai bun, creștem de la turneu la turneu. Putem cuceri această medalie pe care o visăm de foarte mult timp”, a spus Ovidiu Ionescu.

(D.C.)

Sursa foto: Facebook/ Federația Română de Tenis de Masă

Post-ul Bernadette Szocs, despre calificarea la Olimpice: „Doar la asta mă gândesc” apare prima dată în Stiri din Mures, Stiri Targu mures – Liderul presei muresene.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Bernadette Szocs, despre calificarea la Olimpice: „Doar la asta mă gândesc”

Credit autor: redactia.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button